餐饮服务

W&J Dining operates the three campus dining venues: 公地咖啡厅, G&T’s Grill and x'prez'o. Through quality, freshness, consistency, exposure to new cuisines, healthy options, dietary accommodations, and food education W&J Dining's mission is to provide an outstanding dining experience for the W&J community. For more information on food choices and dining options, 点击这里.

公地咖啡厅 是家庭对各种各样它们提供各种新鲜的和健康的选择,包括烤箱创造出独特的比萨和意大利面食砖食品站的。

G&T's Grill, 位于ROSSIN校园中心的下级,供应制造到订单的烧烤和沙拉快速咬吃。用餐区域包括亭,单个座位,以及用于晚间娱乐的阶段。

x'prez'o位于小屋,拥有匹兹堡自己平常的咖啡,以及一个特色茶和自制美味的糕点。咖啡师还提供各种抓斗和去餐。此外,x'prez'o提供小吃和瓶装饮料的广泛选择。

**如果你有一个饮食限制或优惠,我们鼓励你让员工了解,使他们能够确保您可以访问,这将满足您的营养需要的食物。

每日菜单

请访问我们的 菜单页面 日常餐饮菜单。您还可以订阅有直接发送到您的电子邮件收件箱中的每日菜单。